Warmste wensen

11 december 202031 december 2020

 

2020 was een vreemd jaar, en dat is nog zacht uitgedrukt. Er komen ook nog vreemde weken aan, de feestperiode wordt immers iets minder feestelijk dan de voorbije jaren. De grote feesttafels, gezellige familiebijeenkomsten, vele kerstknuffels en nieuwjaarzoenen zullen een jaartje moeten overslaan.


We doen het dit jaar wat anders. Maar anders is daarom niet minder goed.

We kunnen terugkeren naar de gezelligheid en de kern, geborgenheid in de eigen bubbel.

We wensen dan ook warmte voor iedereen. Een lieve boodschap voor die eenzame buur, een hart onder de riem voor die zieke vriend, een compliment op een onverwacht moment.

Warmste wensen

Maak Wevelgem tijdens de week van 24 december tot en met 31 december ook dat tikkeltje warmer door het verspreiden van jouw warmste wensen.

Bedank het zorgpersoneel of jouw juf, geef een lieve boodschap aan jouw papa, vertel wie jij het eerste gaat knuffelen zodra het terug mag, …

Praktisch

  • Bezorg ons via het webformulier hieronder jouw inzending (max. 1 minuut. per filmpje) voor 18 december 2020 

    • Film je met je smartphone? Hou je toestel 'plat' 
    • Hou het kort: elk filmpje mag maximaal 1 minuut duren. 
    • 1 take: val je over je woorden? Maak dan een nieuwe opname en bezorg ons enkel je beste 'take'
  • Tijdens de week van 24 december en 31 december komen alle boodschappen op de Facebookpagina van gemeente Wevelgem. Tag en deel gerust zodat jouw en die andere boodschap(pen) verspreid worden en we samen een Warm Wevelgem creëren.
Voor wie is jouw warmste wens bestemd? 
Slechts één bestand.
64 MB limiet.
Toegestane types: gif jpg png bmp eps tif pict psd txt rtf html odf pdf doc docx ppt pptx xls xlsx xml avi mov mp3 ogg wav bz2 dmg gz jar rar sit svg tar zip mp4.