Tickets

Algemene info tickets

Losse tickets zijn op drie manieren te koop:

  1. Je bestelt, betaalt en drukt je eigen ticket af via de webshop:  http://recreatex.wevelnet.be/
  2. Je komt naar de infobalie van het cultuurcentrum, betaalt je kaarten en neemt ze meteen mee. Betalingen aan de balie kunnen ook met bancontact gebeuren. Openingsuren Balie
  3. Je reserveert je kaarten telefonisch op het nummer 056/433 495 en betaalt ze binnen de 14 dagen na reservering.

Je schrijft over op BE85 7785 5964 6306 (BIC: GKCCBEBB) van Cultuuranimatie Wevelgem met vermelding van het reservatienummer dat je van ons krijgt. Als wij de overschrijving hebben ontvangen, sturen we je de kaarten gratis op. Kaarten worden tot een week voor de voorstelling opgestuurd. Daarna liggen ze klaar aan de balie. Tickets die niet binnen de 14 dagen worden betaald, worden automatisch doorverkocht.

Omruilen

Verkochte kaarten worden niet teruggenomen of terugbetaald. Ze kunnen, voor de voorstelling in kwestie, ingeruild worden voor tickets voor een voorstelling uit het lopende seizoen. Prijsverschillen worden verrekend. Bij uitverkochte voorstellingen kan je contact opnemen met de balie tot drie dagen voor de voorstelling, met het verzoek om jouw kaarten aan te bieden aan geïnteresseerden op de wachtlijst. Als we de kaarten kunnen doorverkopen krijg je een waardebon voor de aangekochte kaarten die één jaar geldig blijft. Tickets die na de voorstelling worden teruggebracht, worden niet vergoed.