15 augustus 202130 september 2021

Beschrijving

Wat als…. Een bus vol creatief talent je eigen buurt zou inpalmen?

Wie weet ontdek je deze zomer wel wat er dan zal gebeuren.

Onder de noemer  ‘DORPEL'  komt een bestelwagen, volgestouwd met artistiek vertier, neerstrijken in je wijk of buurt. In een mum van tijd wordt de straat overspoeld door artistiek geweld in alle soorten, maten, geuren en kleuren. De artiesten banen zich een weg door de wijk, trekken van deur tot deur met een maffe artistieke surprise voor de buurtbewoners. 

Muzikaal talent, theatermakers, vertellers, acrobaten, … Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel een exemplaar in het busje te vinden!  Een mini-concertje in je voortuin, evenwichtskunstenaars op de nok van je huis, een vertelling op je eigen dorpel. Het zou zomaar eens kunnen.  Maak het gezellig, neem een hapje en een drankje erbij, laat je verwonderen maar vooral…. Geniet!

Waar en wanneer zal deze creatieve bende neerstrijken? Een vraag die nog even onbeantwoord blijft!

De komst van ‘DORPEL’ zal enkele weken op voorhand op een kleurrijke manier bekendgemaakt worden.  Hou dus je eigen buurt goed in het oog en spot als eerste de aankondiging.

Praktisch

  • Gedurende de maanden augustus en september
  • Verschillende buurten en wijken in Wevelgem, Gullegem en Moorsele. De concrete buurten zullen later bekendgemaakt worden.
  • Gratis

 

 

dorpel