Fleur Van Groningen - Mijn kind, mijn spiegel

Gepubliceerd op Donderdag 18 november 2021
Fleur van Groningen

Fleur Van Groningen bracht na haar bestseller Leven zonder Filter in februari 2020 een nieuw boek uit.  Mijn kind, mijn spiegel gaat over het moederschap en overstijgt de papflessen en de tepelkloven. Voor Fleur van Groningen bracht haar baby heel wat levenslessen met zich mee. Aan de hand van herkenbare anekdotes vertelt Fleur wat het moederschap met haar doet.

Ze gaat de strijd aan met haar perfectionisme, ontdekt wat loslaten en onvoorwaardelijk liefhebben is, blikt bereidwillig in een spiegel die haar met blinde vlekken confronteert.  Want zelfs als de roze wolk in een donderwolk verandert, valt er steeds wat bij te leren. Terwijl de kleine groeit, groeit zijn moeder met hem mee.

Dit boek is het goudeerlijke en inspirerende relaas van een transformatie; soms grappig, soms rauw, steeds zeer ontroerend.

Fleur van Groningen (1982) moedert, schrijft, tekent, schildert en musiceert. Ze is huiscolumniste bij Het Nieuwsblad Magazine en de Vlaamse editie van Psychologies Magazine. Eerder werkte ze voor o.a. Het Nieuwsblad, De Morgen, De Morgen Magazine, Goedele Magazine, Flair, Feeling, GDL, De Standaard, Ché en NRC Handelsblad. Ze publiceerde Haal het slechtste uit jezelf (2011), Dat kleine geluk (2015) en de bestseller Leven zonder filter (2017), over haar ervaring met hoogsensitiviteit.

Woensdag 8 december | 20.15 uur

OC De Stekke

€ 12

Koop tickets