EXPO (Vrij)plaats 2 - Wit

Gepubliceerd op Dinsdag 22 september 2020
expo vrijplaats wit

Na de succesvolle expo in september 2019 (VRIJ)plaats 1 'La Roseraie' (Vanackerestraat 53) werkt CC Wevelgem aan een waardige opvolger met opnieuw een privé-partner. Deze keer trekken we naar de showroom van Tegels DEPAEPE.

Het Wevelgemse familiebedrijf is toonaangevend voor architecten en liefhebbers van kwalitatieve stijlvolle, hedendaagse keramische tegels en wanden. Het moderne pand, rijk aan hoge glaspartijen nodigt echt uit om verkend te worden. Eenmaal binnen sta je verstomd door de imposante ruimte van 2000 m², van het ruime aanbod en bovendien word je er bijzonder vriendelijk ontvangen.

Zoals bij de vorige expo krijgen kunstenaars de vrijheid om de ruimte te bezetten, echter zonder de dagelijkse werkzaamheden te hinderen MAAR met een extra uitdaging. Namelijk alle werken, zowel vlak als ruimtelijk, zijn WIT. WIT in al zijn nuances, gradaties, gedaantes, materialen,…

Graag nodigen we je uit om de WITTE expo te bezoeken vanaf zaterdag 21 november tot en met zondag 13 december 2020 bij Tegels DEPAEPE; Kortrijkstraat 368, Wevelgem. De gratis expo is steeds toegankelijk tijdens de openingsuren van de showroom, dan krijg je een bezoekersgids aangeboden door één van hun medewerkers.

Wanneer je langskomt tijdens de voorgestelde weekends, dan zijn er gidsen die extra duiding en een rondleiding geven. Dit op 21 en 22 november, 28 en 29 november, 5 en 6 december, 12 en 13 december telkens van 11 tot 18 uur.

Volgende beeldenmakers laten enkele werken zien:
Alexander Bossuyt - David Bruneel - Marc Cordenier - Roland Decorte - Greet Desal - Annouk Thys - Carlo Van Poucke - Koen Wastijn - Linda Bruneel - Pol Delameillieure - Paul De Doncker - Paul Perneel - Karinne Ottevaere - Geert Roygens - Frans Vercoutere