Mime Wave - Thuis (1e kleuter)

Donderdag 23 november om 10 en 14 uur en vrijdag 24 november om 10 uur | OC De Stekke | scène op scène | duur: 40 minuten + 10 minuten naspel | max. 120 leerlingen (incl. leerkrachten) per voorstelling
Mime Wave

In een sprookjesachtig tafereel met geanimeerde schilderijen en passende muziek worden de kinderen meegezogen in de wereld van Anastasiia en haar hondje Djonnik. Als door een storm hun huis verdwijnt moeten ze op zoek gaan naar een nieuw huis. Een huis waar ze zich weer thuis kunnen voelen. Tijdens hun zoektocht door de meest verschillende landschappen ontmoeten ze allerlei dieren. Zouden ze in één van de huizen van hun dierenvrienden kunnen wonen? Het huis van de giraf is veel te groot, het huis van de pinguïn te koud, maar ze geven niet op! Lukt het hen om een nieuwe thuis te vinden?

Na de voorstelling mogen de kinderen op het podium hun eigen wenshuis tekenen. De woordeloze voorstelling Thuis is geïnspireerd op het persoonlijke verhaal van maker Anastasiia Liubchenko. Zij verliet haar huis in Oekraïne om op zoek te gaan naar een nieuwe thuis in Nederland. Een zeer relevant en hedendaags thema!

Lesmap