Schatten van Vlieg Wevelgem

  • Spel of quiz

Kom een antwoordformulier en plannetje afhalen in de Bib in het Park, doe de wandeling en breng het ingevulde formulier terug. Je ontvangt onmiddellijk een unieke code waarmee je een mooie prijs van Vlieg kunt winnen. NIEUW dit jaar: ga ook eens langs in een paar andere bibliotheken in de regio en neem deel aan minstens 3 speurtochten. Zo maak je kans op een extra prijs uitgereikt door Zuidwest!


Zoek de schat van Vlieg in drie verschillende bibliotheken en maak kans op een onvergetelijke familiedag.


De hele zomer lang verstopt Vlieg opnieuw heel wat schatkisten in de regio. Hoe je die kan vinden en welk leuk cadeau er deze keer in de kist zit, ontdek je in de deelnemende bibliotheken en musea. Bovendien maak je kans op een onvergetelijke familiedag als je aan minimum drie zoektochten deelneemt.


Ook dit jaar organiseert Wevelgem een “Schatten van Vlieg” zoektocht! Kom vanaf 1 juli je boekje met opdrachten halen tijdens de openingsuren van de bib en ga op zoek met je familie en vrienden.


Wanneer: Je kan op zoek naar de Schat van Vlieg van 1 juli 2024 tot en met 31 augustus 2024


Voor wie: Deze zoektocht is geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar, de wandeling is iets langer dan vorige jaren, ongeveer 7 kilometer, maar kan eventueel in 2 keer afgelegd worden.  Je komt leuke picknickplaatsen, speeltuinen en zelfs een ijscoman tegen.  De zoektocht is helemaal gratis.


Thema: Het thema van dit jaar is 'smaak'. Op deze smakelijke ontdekkingsreis is elke hap een nieuw avontuur!

Wanneer

tot en met

Locatie

Bib in het Park
Vanackerestraat 20
8560 Wevelgem

Price

Basistarief: gratis

Leeftijd

6+

Links

https://www.wevelgem.bibliotheek.be

Organisatie

CC Wevelgem
Schatten van Vlieg Wevelgem

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?