Koken in het wild (8 - 12 jaar)

  • Theatervoorstelling

Onderdeel van Into The Woods // Experimenteer je graag met eten of wil je graag leren koken
met wilde planten? dan is deze workshop voor jou. Tijdens deze workshop gaan we
samen koken, ruiken, plukken en proeven. We maken kruidenwafels, heerlijk wilde
kruiden salades en drankjes.

Michel Gonzaga van Growing A Meal is Velt-docent en geeft
geregeld workshops: wildplukken, fermenteren, zuurdesembrood bakken en
vegetarisch of veganistisch koken.

Mee te brengen: deelnemers om de volgende te brengen:
1 snijbord, een scherp mesje, een kleine schaar, een keukenschort, 2
handdoeken, enkele plastic doosjes en een kleine bokaal.

Wanneer

tot

Locatie

Provinciedomein Bergelen
Poezelhoek 12
8560 Gullegem

Price

Basistarief: € 3

Reservaties

Organisatie

CC Wevelgem
Koken in het wild (8 - 12 jaar)

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?