Christa Scherpereel - Poëtische vertellingen

  • Lezing of congres

Poëtische vertellingen is een voorstelling over herkenbare dingen in het leven: het opgroeien in een groot gezin, de hunkering naar liefde, het moederschap en opvoeding, een boontje voor oma ... Maar meer nog over wat is blijven hangen van bepaalde ervaringen en hoe die afdrukken op de ziel richting geven op de verdere levensweg.
Het geheel is een vlechtwerk van eigen poëzie en proza tussen die van Annie M.G. Schmidt en Godfried Bomans. Sfeervolle muziek begeleidt enkele poëtische momentjes en benadrukt het intieme karakter van dit verhaal.
Christa Scherpereel is geboren en getogen te Wevelgem als derde kind in een gezin van zeven. Haar moeder speelde toneel – net zoals haar broers – en haar vader zorgde voor de rekwisieten. Zo maakte ze al vroeg kennis met theater en alles wat daarbij komt kijken. Haar eigen theatercarrière begon op haar zestiende. Ze speelde in diverse toneelgezelschappen in het Kortrijkse, waaronder ook zes producties in het Zwevegems Theater. Ondertussen liep haar professionele loopbaan in het onderwijs. Ze houdt van het geheel aan expressie via woord, beweging, mime, en zang.  

Wanneer

tot

Locatie

Bib in het Park
Vanackerestraat 20
8560 Wevelgem

Price

Basistarief: € 5

Reservaties

Organisatie

CC Wevelgem
Christa Scherpereel - Poëtische vertellingen

Voor dit event kan je je UiTPAS gebruiken en sparen voor tal van leuke voordelen.

Waar vind je de UiTPAS?