12 momenten met emotie in Ethiopië

Na de prachtige fotoreeks ’12 vriendelijke ontmoetingen in Soedan’  van Gullegemnaar José Lecoutere, kunnen we nu ook kennismaken met een tweede charmante en originele reeks : ’12 momenten met emotie in Ethiopië’.

José Lecoutere maakte drie reizen in Ethiopië en kwam er in meerdere weinig bereisde uithoeken van dit bijzondere land. Hij bracht vanop die reizen heel wat foto’s en verhalen mee. Voor de reeks koos hij uit zijn drie Ethiopië-reizen 12 kleine momenten uit - waarbij hij telkens een welbepaalde emotie ervaarde.

Betekenisvolle reiservaringen zijn voor José belevenissen die emoties oproepen en die we bij onszelf mogen onderkennen. Je kan die emoties in ontvangst nemen en sommige daarvan kan je lang met je meedragen.  Je kan er misschien zelfs een stukje van doorgeven aan anderen met een foto en een tekstje. Dat laatste probeert hij met deze reeks : ’12 momenten met emotie in Ethiopië’.

Vanaf maandag 3 mei versturen we wekelijks een mail op maandag, woensdag en zaterdag waarin een foto met een bijhorend verhaal wordt onthuld. Wil je graag die mailings ontvangen? Schrijf je dan hier in op de lijst "12 momenten met emotie in Ethiopië". Op dezelfde momenten als de mailings, wordt de foto ook telkens hieronder onthuld. Klik door op de afbeelding en ontdek welke emotie erachter schuilging.

Op  donderdagavond 3 juni om 19.30 uur houden we, ter afsluiting van de fotoreeks, een online ontmoeting met José Lecoutere. José brengt er anekdotes uit zijn reizen naar Ethiopië, haalt de vele emoties aan die hij er heeft gehad en vertelt ons wat er hem zoal van is bijgebleven. Je krijgt er bovendien de kans om met José in gesprek te gaan over de fotoreeks. Wil je er graag bij zijn? Stuur dan een mailtje naar lennert.deleu@wevelgem.be.