Buren bij Kunstenaars

17 oktober 202018 oktober 2020

Coronamaatregelen:

  • Draag een mondmasker tijdens je bezoek.
  • Houd steeds 1,5 meter afstand van andere bezoekers.
  • In de privé-woningen kunnen maximum 4 bezoekers tegelijk binnen; in de gemeentelijke gebouwen rekenen we 4 vierkante meter per persoon.
Buren Bij Kunstenaars

Buren Bij Kunstenaars - editie 2020

Buren bij Kunstenaars is het jaarlijkse open-atelierweekend voor kunstenaars in West-Vlaanderen. Dit jaar is er geen West-Vlaamse editie omdat er aan een nieuwe formule wordt gewerkt tegen 2021. Zuidwest sloeg de handen in elkaar met alle 13 steden en gemeenten in de regio om toch als overgang binnen de regio Buren bij Kunstenaars te organiseren!

Beeldende kunst is springlevend, en ze is overal waar je ze niet verwacht. Buren bij kunstenaars is daar het bewijs van: op 17 en 18 oktober laten niet minder dan 300 Zuid-West-Vlaamse artiesten je hun werk zien, en als je geluk hebt mag je meteen ook eens binnengluren in hun atelier.

Beeldhouwers, schilders, glaskunstenaars, keramiekers, fotografen, tekenaars ... Ze wonen allemaal in je buurt. Bovendien gooien ook heel wat collectieven, kunstacademies en verenigingen hun deuren open voor nieuwsgierige pottenkijkers.
 

overzicht

Een overzicht van de volledige regio via: https://burenbijkunstenaars.uitinzuidwest.be/#/
Liever een papieren versie? Haal je gids op in de Bib in het Park.

Individuele kunstenaars

Groepstentoonstellingen