KUNSTENAARS GEZOCHT VOOR ATELIER IN BEELD

Gepubliceerd op Donderdag 19 november 2020

Wat is Atelier in Beeld?
Atelier in Beeld (vervangt Buren bij Kunstenaars) is hét grote jaarlijkse publieksmoment voor ateliers van beeldend kunstenaars in Vlaanderen en Brussel. De eerste editie vindt plaats op 7, 8 en 9 mei 2021.
In dat weekend kan je beeldend werk ontdekken in kunstenaars hun atelier. De focus ligt op het werkproces van de kunstenaar en streeft naar een dialoog tussen publiek en kunstenaar.

Het initiatief zal gratis én coronaproof zijn. Na februari kan je een handig overzicht van de deelnemende ateliers zien.

Wie kan deelnemen?

  • Alle kunstenaars vanaf 18 jaar met een atelier in Vlaanderen of Brussel, die één van de beeldende disciplines beoefenen.
  • De deelnemende kunstenaar(s) beoefent/beoefenen één of meerdere van deze technieken: beeldhouwkunst, collage, digitale beeldvorming, edelsmeedkunst, epoxyresine, film, fotografie, glas, grafiek, hout, illustratie, installatiekunst, juweelontwerp, kalligrafie, keramiek, mixed media, mozaïek, schilderkunst, streetart, strip- en cartoontekenen, tekenkunst en/of textiel.  
  • Atelier in Beeld is er voor individuele ateliers, groepsateliers, ateliers van collectieven, ateliers van deeltijds kunstonderwijs, organisaties of zorginstellingen met een atelierwerking...
     

Hoe kan je deelnemen?
Deelnemen aan Atelier in Beeld is gratis. Je aanmelden om deel te nemen kan van 11 januari 2021 tot en met 15 februari 2021 op www.atelierinbeeld.be.

Lees zeker goed de voorwaarden na vooraleer je inschrijft!

Voorwaarden

Meer info