Wevelgem-BAT/BAT in het Park

Wevelgem BAT

Het jongerencultuurproject BAT komt terug naar de Leie in augustus. De zomerbar van Wevelgem-BAT omvat workshops, verrassende optredens en tal van pop-up activiteiten. Voor jong en minder jong. Je kan zelf mee beslissen wat er onder de brug zal gebeuren. Heb je een creatief idee voor een activiteit in of rond de containersite? Bezorg je voorstel via bat@tengoudberge.be of neem een kijkje op de Facebookpagina.

>> Praktisch
Wevelgem- BAT loopt van woensdag 1 augustus tot en met zondag 31 augustus. Van woensdag tot en met zondag is de site telkens geopend (14 - 21 uur).
Containersite langs de oever van de Leie (onder de brug van de A17). 

 

BAT in het park

In juli strijkt het artistiek project BAT neer in de gemeentelijke hovingen. Drie vrijdagen op rij kan je er terecht voor workshops, optredens en andere creatieve uitspattingen. Zo is er een maakbar waar je je eigen creatie in elkaar kan knutselen en een spelotheek met veldspelen (Kubb, petanque...). Kom deze artistieke, groene oase ontdekken en blijf er de hele avond hangen. Om op de hoogte te blijven van dit unieke concept hou je best de Facebook van BAT in het oog.

>> Praktisch
BAT in het Park, in de gemeentelijke hovingen, gaat door op vrijdag 5, 12 en 19 juli telkens van 14 - 23 uur.

Created at: 10/05/2017