Ontroerend goed & Sydney Theatre Company - A history of everything

Ontroerend Goed creëerde samen met Sydney Theatre Company een voorstelling over de geschiedenis van… alles.In deze voorstelling nemen zeven acteurs je op sleeptouw in een visuele trip doorheen de geschiedenis van de wereld, in rewind! Starten doen ze vandaag, dan naar gisteren, over de seventies, de wereldoorlogen, het drieslagstelsel en de Romeinse tijd helemaal terug tot de Big Bang.


Waar
CC Guldenberg
Acaciastraat 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 16.0
Basisprijs: € 16; Reductieprijs: € 14
Reservaties
cultuurcentrum@wevelgem.be
Telefoon: 056/43 34 95
Links

In opdracht van Hollywoodactrice Cate Blanchett creëerde Ontroerend Goed samen met Sydney Theatre Company een voorstelling over de geschiedenis van… alles.

In deze voorstelling nemen zeven acteurs je op sleeptouw in een visuele trip doorheen de geschiedenis van de wereld, in rewind! Starten doen ze vandaag, dan naar gisteren, over de seventies, de wereldoorlogen, het drieslagstelsel en de Romeinse tijd helemaal terug tot de Big Bang.

Geconfronteerd met de immense tijdslijn die aan ons voorafgaat (en na ons verder gaat), krijg je zo als toeschouwer de kans om je eigen minuscule aandeel in de geschiedenis te koesteren. De mensheid als slechts een kort fragment in een eeuwig evoluerende tijdslijn. Of hoe theater leerrijk en de geschiedenis puur spel kan zijn.

Bron: UiTinVlaanderen.be