Lieve Blancquaert & Greet Jacobs - Misschien Marieke

Met de monoloog Misschien Marieke stappen we in het hoofd en de wereld van een pas bevallen jonge vrouw die op het punt staat de allerbelangrijkste beslissing in haar leven te nemen. Voor het project De Kleine Boodschap (TAZ#2015) schreef Lieve Blancquaert een verhaal over een moeder die haar kind afstaat. Geboeid door deze tekst, nodigde curator Dirk Pauwels haar uit om met actrice en ...


Waar
OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12, 8560 Moorsele
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 16.0
Basistarief: 16,00 €
Reservaties
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495

Met de monoloog Misschien Marieke stappen we in het hoofd en de wereld van een pas bevallen jonge vrouw die op het punt staat de allerbelangrijkste beslissing in haar leven te nemen.
Voor het project De Kleine Boodschap (TAZ#2015) schreef Lieve Blancquaert een verhaal over een moeder die haar kind afstaat. Geboeid door deze tekst, nodigde curator Dirk Pauwels haar uit om met actrice en theatermaakster Greet Jacobs een monoloog te creëren speciaal voor TAZ#2017.
Blancquaert ging hiervoor in gesprek met Oostendse moeders die in kwetsbare omstandigheden leven. Op basis van deze verhalen schreven Jacobs en Blancquaert samen de tekst voor Misschien Marieke.
Het resultaat is een beklijvende voorstelling over wat het betekent moeder te worden in een wereld die tegen jouw richting in lijkt te draaien.
Concept en tekst: Lieve Blancquaert
en Greet Jacobs
Spel: Greet Jacobs
Coaching: Dirk Pauwels
Lichtontwerp: Geert Vanoorlé
Muziek: Johan Pycke
Kostuum: Marij De Brabandere 
Met steun van TAZ en de Provincie West-Vlaanderen

Bron: UiTinVlaanderen.be