Ladiesnight - Film Colette

Rond 1900 komt Colette (Keira Knightley) als jonge bruid van de beroemde, maar berooide schrijver Henri “Willy” Gauthier-Villars in de Parijse high society terecht. Haar nieuwe leven verveelt haar snel tot Willy haar overtuigt om – onder zijn naam – een sexy novellereeks te schrijven. De verhalen zijn een hit en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk. Maar ...


Waar
CC Guldenberg
Acaciastraat 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 6.0
Basistarief: 6,00 €
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 43 34 95
Links

Rond 1900 komt Colette (Keira Knightley) als jonge bruid van de beroemde, maar berooide schrijver Henri “Willy” Gauthier-Villars in de Parijse high society terecht. Haar nieuwe leven verveelt haar snel tot Willy haar overtuigt om – onder zijn naam – een sexy novellereeks te schrijven. De verhalen zijn een hit en Willy en Colette groeien uit tot het bekendste koppel van Frankrijk. Maar geleidelijk aan beseft Colette dat ze erkenning verdient voor haar talent.

COLETTE vertelt het fascinerende waargebeurde levensverhaal van een van de bekendste vrouwelijke auteurs van Frankrijk die het preutse land rond 1900 op zijn kop zette met haar sexy novelles over Claudine en later Gigi.

>> Lid van Femma of Markant?
Inschrijven voor de Ladiesnight kan via hen.
>> Geen lid van deze verenigingen?
Geen nood! Jij kan ook gewoon naar de film komen kijken. Een ticket kost 6 euro of 12 UITPASpunten. Bestellen kan via webshop.wevelgem.be of de balie van CC Guldenberg.
Er is filmkassa die avond vanaf 20 uur.

Bron: UiTinVlaanderen.be