Die Verdammte Spielerei - Try-out Nachtvorst **UITVERKOCHT**

In hun tweede voorstelling Nachtvorst gaat Die Verdammte Spielerei op zoek naar de charme van de nacht. De pure eenzame dronkaard en het feestgedruis van de overvolle dronkemanskroegen. De stilte van het sterrenkijken en het bonken van de stroboscopen. Of hoe een zeskoppig orkest na een zaalshow de nacht induikt en het succes of de afgang verteert. Die Verdammte Spielerei schotelt u voor hoe ...


Waar
OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12, 8560 Moorsele
Wanneer
23/11 van 20:15 tot22:45
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 12.0
Basistarief: 12,00 €
Reservaties
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495

In hun tweede voorstelling Nachtvorst gaat Die Verdammte Spielerei op zoek naar de charme van de nacht. De pure eenzame dronkaard en het feestgedruis van de overvolle dronkemanskroegen. De stilte van het sterrenkijken en het bonken van de stroboscopen.

Of hoe een zeskoppig orkest na een zaalshow de nacht induikt en het succes of de afgang verteert. Die Verdammte Spielerei schotelt u voor hoe rijk de nacht is. Als de massa slaapt, is het de Spielerei die waakt. Stefaan is met graagte de Grote Vriendelijke Reus die het publiek op zijn schouders meetilt van de avondschemering tot het ochtendgloren, met hier en daar een klein glanzend dwaallicht op zijn pad.

Muzikaal ondersteund verdriet en zwaar filosofische dronkenmanspraat op de tonen van Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart en Dikke Kenny.

Spel en zang: Stefaan De Winter
Sopraansax, klarinet: Roeland Vanhoorne
Altsax: Pieterjan Vandaele
Tenorsax: Bjorn Verschoore
Baritonsax, dwarsfluit: Thomas Van Gelder
Percussie: Ruben Cooman

Bron: UiTinVlaanderen.be