De Nwe Tijd / Suzanne Grotenhuis - On Ice

De voorstelling begint met de uitnodiging van Grotenhuis aan het publiek om allemaal samen te gaan schaatsen. Ze heeft namelijk vijftig paar schaatsen op de kop kunnen tikken en het lijkt haar fantastisch om samen met het publiek het ijs op te gaan. Vervolgens neemt ze je mee op een schijnbaar geïmproviseerd, hilarisch verhaal van Het Zwanenmeer On Ice, naar een Mars-expeditie, de blueszanger ...


Waar
OC De Stekke
Sint-Maartensplein 12, 8560 Moorsele
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 14.0
Basistarief: 14,00 €
Reservaties
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495

De voorstelling begint met de uitnodiging van Grotenhuis aan het publiek om allemaal samen te gaan schaatsen. Ze heeft namelijk vijftig paar schaatsen op de kop kunnen tikken en het lijkt haar fantastisch om samen met het publiek het ijs op te gaan. Vervolgens neemt ze je mee op een schijnbaar geïmproviseerd, hilarisch verhaal van Het Zwanenmeer On Ice, naar een Mars-expeditie, de blueszanger Blind Willie Johnson en uiteindelijk naar het midden van de woestijn van Australië tijdens een uit de hand gelopen kampeervakantie. De verhalen volgen elkaar in duizelingwekkend tempo op, en zetten de kijker steeds op het verkeerde been.

Naar het einde van de voorstelling toe breekt dan toch de stilte binnen. In een ontroerende eindscène komen alle losse eindjes bij elkaar en blijkt dat niets, maar dan ook niets, aan het toeval werd overgelaten.

Van en met: Suzanne Grotenhuis
Dramaturgie/productie: Selm Wenselaers
Lichtontwerp: Sander Salden
Affichebeeld: Alexander Daems
Leeftijd: vanaf 14

Facebook evenement

Bron: UiTinVlaanderen.be