Cie Cecilia - De broers Geboers

Marnix Geboers komt uit het prison en het ziet er niet goed uit. Zijn vrouw is nu met een andere vent. Zijn moeder ligt in het ziekenhuis. Zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader André na jaren totaal onverwachts opduikt en de nieuwe vriend van ma zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst slaan bij Marnix de stoppen door. Arne Sierens ...


Waar
CC Guldenberg
Acaciastraat 1, 8560 Wevelgem
Wanneer
Deze activiteit is afgelopen
Organisatie
CC Wevelgem
Prijs
€ 20.0
Basistarief: 20,00 €
Reservaties
webshopwevelgem.recreatex.be/Tickets/...
Contact
cultuurcentrum@wevelgem.be
Fax: 056 433 495

Marnix Geboers komt uit het prison en het ziet er niet goed uit. Zijn vrouw is nu met een andere vent. Zijn moeder ligt in het ziekenhuis. Zijn jongste broer Ivan, verkleed als vrouw, voelt zich niet goed in zijn vel. Wanneer vader André na jaren totaal onverwachts opduikt en de nieuwe vriend van ma zijn intrek neemt in de overbevolkte woonst slaan bij Marnix de stoppen door.
Arne Sierens sprokkelde voor dit stuk in Gent ware getuigenissen bijeen en schreef met De Broers Geboers een straffe serie ‘aantekeningen uit het ondergrondse’. Haast twintig jaar na de eerste opvoering blijft De Broers Geboers razend actueel. Tijd voor een herneming met een geweldige cast: Wouter Bruneel, Sebastien Dewaele, Marijke Pinoy, Tom Ternest en Wim Willaert.
Tekst en regie: Arne Sierens
Scenografie: Guido Vrolix
Kostuums: Ellen Kromhout

Facebook evenement

Bron: UiTinVlaanderen.be